Leggyakoribb 6 zárcsere eset, amiért a zárszervizünket hívják


Többen kérdezték mik azok a leggyakoribb zárcsere esetek, amikért a zárszervizünket hívják.

 

  1.  Messze legtöbbször  kulcsok elvesztése miatt hívnak zárszervizt. Ezekben az esetekben szeretnék zárnyitást. Legtöbb ilyen esetben zárcserét is kérnek az ügyfelek, hiszen nem tudják, hogy a kulcsokat elvesztették, vagy ellopták tőlük. A biztonságuk érdekében zárszerelőink is a zárak kicserélését szokták javasolni.
  2. Öreg, vagy rossz minőségű zárak beragadása esetén is sokszor hívják zárszerelőinket. Ezeknek az eseteknek is többségében ha csak a zár nem javítható javasoljuk a zárcserét.
  3. Zárban tört kulcsok esetében is sokszor hívják a zárszervizünket. Ezekben az esetekben sokszor menthetők a zárak és nincs szükség zárcserére.
  4. Új ingatlan vásárlása esetén a zárak lecserélése is gyakori eset. Legtöbben lecserélik a régi zárakat ha új ingatlant vásárolnak.
  5. Biztonságosabb zárak cseréje, a régi elavult zárszerkezetek helyett.
  6. Sokszor hívnak minket beszorult, becsapódott ajtókhoz. Ezekben az esetekben a tulajdonosok legtöbbször valamiért kimentek és az ajtó becsapódik, de  kulcsok  bent maradnak. Roncsolás mentesen kitudjuk nyitni ezeket a zárakat, zárcserére ritkán van szükség.

zarcsere-esetek-3 zarcsere-esetek-1 zarcsere-esetek-2

Zárcsere Zárszerelői garanciával! Zárszerelés ingyenes kiszállással éjjel-nappal Budapest és Pest megye területén!

A zárcserére és a hozzá tartozó munkafolyamatra garanciát is vállalunk!

HÍVJA Zárcsere ügyeleti telefon számunkat!

Pevaro Kft

Telefon: + 36 70 24 00 542

E-mail: info[kukac]zarcsere-zarszerviz.hu